Dränering för hälsans skull

Det är så lätt att skjuta upp projekt och tänka att man ska göra dem vid ett senare tillfälle. Själv är jag expert på det, men jag vet samtidigt att den här gången kommer jag inte att kunna skjuta upp det så mycket mer. Kommer att behöva utföra dräneringen nu snart för att inte få fuktskador, för det är verkligen inte bra för hälsan att få mögel i luften. Det är klart att chansen finns att det inte blir något mögel alls men det kan likväl även bli så att det blir skadat så bättre att vara på den säkra sidan. Planen är därför att jag ska se till att få hit hantverkare från Isacssons Gräv och Mark i Arboga så att de kan göra en ordentlig dränering.

Fördelarna med att ha ett nytt hus är att man inte behöver göra dränering, även om det finns källare, för att det är ordnat från början. Men när det sen istället kommer till äldre bostäder, så som vår villa, med källare så blir dränering ett måste för att de ofta inte är korrekt uppförda från början. Sen tycker jag om vårt hus väldigt mycket, för det har väldigt mycket karaktär och det är något som är svårt att fejka.

Tänker vad bra tränad man måste vara egentligen för att kunna jobba med att gräva och med markarbeten. För dränering är inte det lättaste att göra, så antar att hantverkarna från Isacssons Gräv och Mark i Arboga kommer att vara ganska vältränade.