Hyra en dj för träningen

Vet inte hur det är med er men för mig är det i alla fall mycket lättare att träna om jag har på lite musik. Desto mer peppig musik det är desto bättre går det med träningen. Ska jag springa på ett löpband och kunna hålla takten utan att sakta ner och till sist bara gå så måste jag ha på musik. Brukar ha det med hörlurar, det enda irriterande är sladden som jag måste akta så att jag inte trasslar in mig i den. Borde ha sladdlösa lurar, eller kanske hyra in en dj, en personlig dj, som kan stå och spela peppig musik för mig. Känns ganska lockande faktiskt.

Vet inte om det är någon av er som har hyrt en dj någon gång. Jag har gjort det en gång tidigare. Tyvärr inte för att träna på gymmet här i Uppsala, utan då var det faktiskt tillsammans med några kompisar för en fest. Vi hade en relativt stor fest och kände att vi verkligen ville slå på stort och inte bara ha vår egen musik spelandet i bakgrunden. Så vi sökte runt lite och hittade BestHyrDJs i Uppsala och såg att de hyrde ut djs för alla olika ändamål. Hur perfekt var inte det?

När vi var några som delade på priset så blev det inte alls så farligt dyrt heller. Och jag tror att det var ett ganska hyfsat pris de hade på BestHyrDJs överlag också, i jämförelse med andra ställen som hyr ut djs. Så tänkt då om jag vore miljadär och rik och skulle kunna ha min egna personliga dj med mig när jag tränar. Då skulle jag nog kunna springa ännu snabbare och ännu längre. Men fram till dess, att jag vinner på lotto eller ärver massa pengar, så får jag löja mig med min egen musik framför en inhyrd dj.