Mobiler, musik och träning

Måste verkligen ta och lämna in mobile för mobilreparation nu. Har lyckats spräcka skärmen på den, vilket är helt värdelöst för jag har den alltid med mig för att lyssna på musik när jag tränar. Men antar att jag inte kan göra det nu. Innan gick jag på gym, men under sommarhalvåret så brukar jag träna utomhus istället. Så har varit ute och sprungit mycket och för att det inte ska bli alltför tråkigt så har jag haft med min mobilen och haft musik i öronen.

Sen är det lite säkerhetsmässigt också. Det känns så mycket säkrare och tryggare att ha med sig en mobil när man är ute och springer i skogen. Utifall att något skulle hända. Man kan ju ramla eller vad som helst och då är det inte något vidare roligt att vara fast med brutet ben ute i skogen utan att kunna göra något.

Nej, men ska faktiskt lämna in mobilen för mobilreparationer på ITelecom i Helsingborg nu i veckan. Förhoppningsvis kan jag då få en lånemobil att ha under tiden, för blir lite jobbigt att vara utan helt. Har dock hört att de på ITelecom ska vara väldigt snabba med att göra sina mobilreparationer så det kanske inte behöver vara så jobbigt att vara utan mobilen vid träningen ändå.