Städning som bränner kalorier

Det är tråkigt att städa, det är det, men det finns sätt som man kan göra det roligare på. Eller som man kan göra för att försöka övertyga sig själv om att det faktiskt inte är så farligt och att man kan göra det själv och inte behöver anlita ett städföretag bara för att få det rent och fräscht hemma. Det man kan göra ära att se det som ett träningspass. Jag brukar tänka på det som träning.

Att dammsuga och damma och gå omkring att städa bränner kalorier. Kanske inte lika mycket som det bränner att vara ute i löparspåret eller att vara på gymmet men det bränner ändå betydligt mer än vad det bränner med att sitta eller ligga i soffan och bara kolla på tv. Då är det bättre att lägga den tiden på att göra annat istället. För att gå runt och städa ger dig då både ett rent hem samt gratis träning – du slår två flugor i en smäll.

Om du ändå känner att det här med städning är alldeles för tråkigt och onödigt och att du kan klara dig lika bra utan det så kan du istället göra så att du vänder dig till ett städföretag ändå. Bor du i Alingsås så kan Tineks Allstäd HB vara ett bra alternativ. Jag har inte själv testat deras tjänster eftersom jag tycker att det är ett bra sätt att städa själv för att bränna lite extra kalorier och faktiskt göra nytta samtidigt, men har hört av andra att de ska vara bra. Så testa vet jag, vad är det värsta som kan hända?