Nyttig catering?

Känns som att de flesta tror att catering endast finns med onyttiga saker. Som att det inte går att beställa en nyttig och hälsosam catering. Det går. Sen förstår jag dock inte de som inte ens kan unna sig någonting gott när det är festligheter, bröllop eller kalas. Jag menar bara för att man själv går på konstant diet så betyder det väl inte att man även på kalaset bara ska ha lågkaloriprodukter, eller? Men det är klart, alla får ju självklart göra som de själva vill.

Vet i alla fall att de på Mörlanda Livs, som vi beställt catering ifrån, hade flera olika tallrikar som var nyttigare. Sen är korv och sådant fortfarande inte supernyttigt men det är ändå nyttigare än en desserttallrik eller något med massa ost eller liknande.

Kan varmt rekommendera Mörlanda Livs då kan tycker att de är väldigt bra. De är flexibla och det var inga som helst problem att göra om cateringtallrikarna efter önskemål för att byta ut sådant jag inte tycker om till något annat istället. Och det tycker jag ofta kan vara ganska svårt att göra på vissa ställen, att de anser sig ha sin fasta meny och absolut inte vill ändra på den oavsett önskemål.