Becara Massage & Wellness

Hej och hjärtligt välkommen tillbaka till min blogg som först och främst handlar om träning och hälsa. Hur är det med er mina fina läsare? Hur har er dag vart? Beskriv gärna din dag i kommentarsfältet!

Min dag har vart lugn och skön, vilket var precis vad jag behövde. Dagen började 05.00 då jag satte mig på altanen och gjorde yoga i en timma, vid 08.00 tog jag en joggingtur på 45 minuter och vid 16.30 tog jag en massage i Forshaga på Becara Massage & Wellness. Mellan alla aktiviteter åt jag mat och vilade hemma med mina barn.

Jag tycker att det är skönt att börja dagen tidigt men en yogastund och sedan en joggingtur eftersom det känns som en rening för kropp och sinne. Jag brukar inte gå på massage alls men efter jag gick på en massage i Forshaga nu i eftermiddags så kan jag säga att jag kommer fortsätta göra det, i alla fall varannan vecka. Tycker inte ni att det inte finns något bättre sätt att starta dagen på än en motionsrunda? För mig är det lika självklart att göra yoga och jogga på morgonen som att byta underkläder varje dag, men alla har väl en sådan rutin kan jag tänka mig.

Men jag tycker att ni borde testa att gå på massage om ni inte redan har gjort det. Och är ni i krokarna så borde ni gå till Becara Massage & Wellness och ta en massage i Forshaga. De är riktigt duktiga på sin grej.

Nu ska jag lägga småbarnen så jag uppdaterar er på bloggen om någon dag. Ha det så bra nu och glöm inte: En bra morgon ger en bra dag.